WBF-Türkiye

WBF-Türkiye Ekibi, Slovenya'dan Ödülle Dönmeyi Başardı...

2009-09-07 01:16:24
658

WBF, Worldwide Backgammon Federation tarafından 03-06 Eylül 2009 tarihlerinde Slovenya, Nova Gorica'da düzenlenen ve bu yıl 13 ülkeden toplam 65 oyuncunun iştirak ettiği XVIII. Mitteleuropa & XXII. İtalyan Açık Modern Tavla Şampiyonası başarıyla tamamlanmış, WBF-Türkiye şampiyonada 3 isim ile yer almıştır.

Dört gün süren mücadele esnasında son güne kadar ödüle girilememiş olması ve özellikle Danışman Çiftler kategorisinde galibiyetle sonuçlanmayan iki ayrı yarı final ekibimizin motivasyonunu olumsuz etkilese de, son gün gösterdikleri çabayla Champions kategorisi Son Şans kademesinin ilk turlarında yabancı rakiplerini elemeyi başaran ekibimiz elemanları ilk 16 ve çeyrek finalde birbirleri ile karşılaşmış, üçlü arasından öne çıkan Abdullah Sorgüven galibiyet serisine devam edip final oynayarak ödüle ulaşan isim olmuş ve böylelikle katıldığımız uluslararası faaliyetlerden en az bir kupa ile dönme geleneğimiz sürdürülmüştür.

07 Eylül 2009 itibariyle yurda dönmüş olan dostlarımıza, ekip lideri Arda Fındıkoğlu şahsında gayretlerinden ötürü teşekkür eder, ilerideki organizasyonlarda başarılarının artarak devamını dileriz.


Ekip Üyelerimiz Ödül Merasimi'nde...

Şampiyona Sonuçları için tıklayınız.

Şampiyona Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit