WBF-Türkiye

Modern Tavla Ligleri'nde Kasım-Aralık 2010 Sezonu Tamamlandı...

2010-12-23 00:25:35
997

İstanbul, Ankara, Bodrum, Edirne, Antalya ve Bursa'da eş zamanlı yürütülen WBF-Türkiye Modern Tavla Ligleri'nde Kasım-Aralık 2010 Sezonu 26 Aralık'ta oynanan final müsabakalarıyla tamamlanmıştır. Sonuçlar bölgelere göre aşağıdadır:

İSTANBUL:
İstanbul Altın Küme'de son dönemin flaş ismi MARSEL ESKİNAZİ 17 güçlü rakip arasından başarıyla sıyrılarak şampiyonluğa ulaşmıştır. Toplam 31 katılımcının iki grupta mücadele ettiği İstanbul I. Küme finalinde 2010 yılında yüksek bir kariyer yakalamış olan uzman KEMAL ERDEM, rakibi Gürkan Güçer'e karşı 2-0'lık galibiyetle yeni bir zafer elde etmiştir. Toplam 44 katılımcının dört grupta mücadele ettiği İstanbul II. Küme finalinde ise yılların tecrübesi ASLAN ÖNDER, rakibi uzman Haluk Ekrem Özalp karşısında büyük çekişmeyle geçen müsabakalar sonucunda 2-1 öne çıkarak mutlu sona ulaşmayı başarmıştır.

Kasım-Aralık 2010 Sezonluk Karma Turnuvalar'ın toplam 49 kişilik katılımla oynanan İstanbul ayağının final eşleşmesinde Pendik grubumuzun bilindik isimlerinden MUSTAFA DEMİRKAYA, rakibi uzman Richard Lukas karşısında ilk finalde 13-8, son finalde ise 15-4 galip gelerek gülen taraf olmuştur.

ANKARA:
Toplam 20 katılımcının iki grupta mücadele ettiği Ankara Küme´nin final eşleşmesinde bölgenin flaş ismi UFUK ACAR, rakibi tecrübeli uzman Kürşad Solak'ı 2-0'lık net skor ile geçerek kariyerine yeni bir şampiyonluk eklemiştir.

BODRUM:
Toplam 15 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Bodrum I. Küme´de MEHMET ÇİL bölgenin yeni şampiyonu olurken, toplam 17 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Bodrum II. Küme´de ise SERHAT ŞAHVELİOĞLU, liglerdeki ilk sezonunda şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşamıştır.

KDZ.EREĞLİ:
Bu bölgemizde Kasım-Aralık 2010 Sezonu oynanmamıştır.

İZMİR:
Bu bölgemizde Kasım-Aralık 2010 Sezonu oynanmamıştır.

EDİRNE:
Toplam 12 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Edirne I. Küme´de DİYAR YILMAZ bölgenin yeni şampiyonu olurken, toplam 13 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Edirne II. Küme´de ise bölgenin bilindik simalarından ALİ ATEŞ, daha önceden bir kaç kez kapısından döndüğü şampiyonluk ünvanına bu kez ulaşmayı başarmıştır.

ANTALYA:
Toplam 11 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Antalya I. Küme´de uzman İLKER GÖÇHAN ardarda ikinci kez şampiyonluğa ulaşarak zirvedeki yerini korurken, toplam 20 katılımcının iki grupta mücadele ettiği Antalya II. Küme´nin final eşleşmesinde ise rakibi Nihat Zeki Durmaz'ı 2-1'lik skor ile geçen TURGAY GAZEZ mutlu sona ulaşan isim olmuştur.

BURSA:
Toplam 19 katılımcının tek grupta mücadele ettiği Bursa Küme´de usta İRFAN MIZRAKÇI, bir sezonu daha zirvede tamamlayarak şampiyonluk serisini sürdürmüştür.

Kasım-Aralık 2010 Sezonu Detayları için tıklayınız.

Modern Tavla Genel Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Ustalık Puanı Sıralaması'nın güncel hali için tıklayınız.

Lig Kuralları için tıklayınız.

Karma Turnuva Kuralları için tıklayınız.

Geçmiş Sezon Arşivleri için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit