WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2011 Antalya Geleneksel Tavla Şampiyonu Belirlendi...

2011-04-19 02:14:38
930

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca Antalya'da yılda bir defa düzenlenen geleneksel tavla şampiyonalarının 2011 aktivitesi ve 2011 Geleneksel Tavla Turu'nun üçüncü ayağı olan WBF-Türkiye III. Antalya Açık Tavla Şampiyonası, 15-17 Nisan 2011 tarihlerinde, Antalya, İstanbul, Ankara, Bodrum, Kocaeli ve Hollanda'dan toplam 57 kişilik katılımla başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ev sahibi Sealife Family Resort Hotel yanında Mybilet, Yenigün Tavla, 869BG, İkiyıldız Kristal, Opticana Optik, Diva Cafe&Bistro, Özel Meditalya Tıp Merkezi, Club Goldenbird, Arslanlı Complex ve Bodrum Delfi Hotel ana sponsorluklarında yürütülen, Çift Eliminasyon stili ana aktivite yanında Modern Tavla, Ekstra Kazanç, Havuz, Jackpot, Danışman Çiftler, Bayanlar Özel ve WBF-Türkiye patentli Arena yan aksiyonları ile zenginleştirilen şampiyona, iştirakçilerin tam 8 ayrı kategoride üç gün sabahın ilk saatlerine dek yaklaşık toplam 40 saat boyunca mücadele ettiği ve bir kez daha tavlaya doydukları bir karnaval havasında geçmiştir.

Şampiyonanın 48 kişilik iştirak alan ana aktivitesinin finalinde, şampiyona için Amsterdam, Hollanda'dan gelen ve iştirak ettiği tüm kategorilerde yakaladığı yüksek galibiyet serisi ile son gün tam 17 müsabakaya çıkan PİM VAN HAASTERT, finale kadar namağlup gelen rakibi tecrübeli ileri uzman Haluk Oral karşısında 130 dakika süren ilk finali 7-5'lik skorla aldıktan sonra son finalde baştan sona geriden geldiği ve WBF-Türkiye organizasyon tarihinin en uzun süreli final maçında 150 dakika sonunda 9-8'lik final skoruyla mutlu sona ulaşarak WBF-Türkiye 2011 Antalya Tavla Şampiyonluğu ünvanının sahibi olmuştur. Van Haastert, "Arena" ve "Jackpot"'ta yarı finalist, "Havuz"'da ise üçüncü olarak yan aktivitelerde de ciddi başarı yakalamıştır.

Şampiyonanın yıldızlaşan diğer isimleri, "Arena" ve "Jackpot"'ta şampiyon olurken, "Havuz"'da aldığı ikincilikle toplam 3 ünvana erişen İstanbul'dan Richard Lukas ve 6 yıldır kırılamayan “Arena” Ardarda Galibiyet Rekoru'nu +16 galibiyet ile açık ara geçen Kocaeli'den Tolga Özkale de büyük alkış almıştır.

Turnuva fotoğraflarına "Albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyonada yer alan tüm tavlasever dostlarımıza organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederiz.


III. Antalya İlk Üç...

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

2011 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit