WBF-Türkiye

WBF-Türkiye Ekibi, 2012 Avrupa Şampiyonası'ndan Ödülle Döndü...

2012-04-17 04:52:58
693

WBF, Worldwide Backgammon Federation imzasıyla 11-15 Nisan 2012 tarihlerinde Avusturya, Velden'de düzenlenen ve bu yıl 26 ülkeden toplam 87 oyuncunun iştirak ettiği 24. Avrupa Modern Tavla Şampiyonası başarıyla tamamlanmıştır.

Organizasyonda toplam 9 isimle yer alan WBF-Türkiye Ekibi mensuplarından Tunç Hamarat'ın Champions kategorisinde DMP'de sonuçlanan ana kademe finali oynaması, Rasim Tüfek'in ilk yurtdışı tecrübesinde Intermediates kategorisi Teselli kademesi birinciliğine ulaşması ve Abdullah Sorgüven'in 1-Pointer President's Cup yan aktivitesinde final oynaması sonucunda elde edilen 3 derece ile ekibimiz bu yıl da sorumluluğunu yerine getirmiştir. Bunun yanında; R&R Trophy yan aktivitesi finalinde dünya yıldızı Kageyama'ya şans tanımayan WBF-Türkiye dostu Halil Tulan´ın şampiyonluğu da bizleri ayrıca gururlandırmıştır.

Bu yıl Japonya'nın en başarılı ülke olduğu şampiyonanın ödül töreni esnasında, 2011 yılı boyunca 6 etaptan meydana gelen (İstanbul, Velden, Antalya, Menton, Baden, Seefeld) WBF Golden Circuit 2011'in tüm kategorilerinde birlikte elde edilen şampiyonluk ödüllerinin ilgili isimlerce (F.1. ileri usta Sabri Büyüksoy, F.2 ileri usta Arda Fındıkoğlu, F.3 ileri usta Seda Koç) teslim alınması da uzun süre alkışlanmıştır.

Organizasyon boyunca sportmenlikleri ve sempatik tavırları ile gıpta edilen ve 16 Nisan 2012 itibariyle yurda dönmüş olan ekibimiz elemanlarını derece ve gayretleri için tebrik eder, ekip lideri Arda Fındıkoğlu şahsında başarıda katkısı olan tüm dostlarımıza WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.


Ekip Üyelerimiz ve Ödülleri...

Şampiyona Sonuçları için tıklayınız.

Şampiyona Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit