WBF-Türkiye

WBF-Türkiye Ekibi, 2015 Avrupa Şampiyonası'ndan Yine Derecelerle Döndü...

2015-04-15 02:15:14
511

WBF, Worldwide Backgammon Federation imzasıyla 08-12 Nisan 2015 tarihlerinde Avusturya, Velden'de düzenlenen ve bu yıl 14 ülkeden toplam 68 oyuncunun iştirak ettiği 27. Avrupa Modern Tavla Şampiyonası başarıyla tamamlanmıştır.

Organizasyonda toplam 8 isimle yer alan WBF-Türkiye Ekibi, Çift Eliminasyon stili oynanan ve ilk 5 derecenin ödüllendirildiği Masters kategorisinde "Ana" kademede yarı finale kadar ilerleyen ancak nihayetinde altıncılıkla yetinen Arda Fındıkoğlu ile ünvanın kapısından dönerken, Masters kategorisi "Son Şans" kademesinde şampiyonluğa ulaşan Serkan Koç, Intermediates kategorisi "Ana" kademede üçüncü olan Tunç Hamarat, Super Jackpot yan aktivitesinde final oynayan Affan Başak ve President's Cup yan aktivitesinde final oynayan Abdullah Sorgüven ile elde edilen toplam 4 dereceyle bu yıl da sorumluluğunu fazlasıyla yerine getirmiştir. Yanısıra Fransa'da yaşayan WBF-Türkiye dostu Kader Türk'ün Intermediates kategorisi "Son Şans" kademesi ve President's Cup yan aktivitesinde elde ettiği şampiyonluklar da ayrıca alkış almıştır.

Şampiyona boyunca her zamanki gibi sportmenlikleri ve sempatik tavırları ile gıpta edilen ve 13 Nisan 2015 itibariyle yurda dönmüş olan ekibimiz elemanlarını derece ve gayretleri için tebrik eder, ekip lideri Arda Fındıkoğlu şahsında başarıda katkısı olan tüm dostlarımıza WBF-Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız.


Ekip Üyelerimiz ve Ödülleri...

Şampiyona Sonuçları için tıklayınız.

Şampiyona Albümü için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit