WBF-Türkiye

WBF-Türkiye 2011 Edirne Geleneksel Tavla Şampiyonu Belirlendi...

2011-11-14 21:47:25
723

WBF-Türkiye Organizasyonu tarafından Edirne'de yılda bir defa tertiplenen kapsamlı tavla şampiyonalarının 2011 aktivitesi ve WBF-Türkiye 2011 Geleneksel Tavla Turu'nun sekizinci ayağı olan WBF-Türkiye IV. Edirne Tavla Şampiyonası, 12-13 Kasım 2011 tarihlerinde, 4 ilden (Edirne, İstanbul, Antalya, Ankara) toplam 58 oyuncunun iştirakiyle başarıyla gerçekleşmiştir.

Baştan sona kıran kırana müsabakalara sahne olan şampiyonanın toplam 50 kişilik katılım alan ve iki gün yaklaşık 19 saat süren ana aktivite finalinde, finale uzanan yolda birçok favori ismi bizzat saf dışı eden iki oyuncudan Edirne'den CEMİLE ÖZEKER, İstanbul'dan İhsan Alın karşısında 65 dakika sonunda 9-4'lük net skorla sonuca ulaşmış ve ikisi hükmen ardarda 9 galibiyetle namağlup şampiyonluğunu ilan etmiştir. Bu zaferle, önceki üç şampiyonada diğer şehirlerden gelen oyuncularca kazanılmış olan şampiyonluk ünvanının bu yıl Özeker vesilesiyle Serhat Şehri'ne dönüşünün Edirneli tavlaseverlerde yarattığı sevinç, hafızalarda hoş bir anı olarak yerini almıştır.

Böylelikle Edirne 2011 Geleneksel Tavla Şampiyonluğu ünvanının ve dolayısıyla aktivitenin "Bayanlar Özel Ödülü"'nün de sahibi olan Özeker, elde ettiği derece ile kazandığı geleneksel ödüller yanında WBF-Türkiye Organizasyonu'nun 10. yılı şerefine ödüllere ilave edilmiş olan "Bir yıl boyunca tüm LİG faaliyetlerine bedelsiz iştirak hakkı"'nın da sahibi olmuştur.

MyBilet, İkiyıldız Kristal, Yenigün Tavla, 869BG, Opticana Optik, Kuşadası Club Goldenbird, Bodrum Delfi Hotel ve ev sahibi Arslanlı Complex sponsorluklarında gerçekleşen, "Arena", "Danışman Çiftler", "Havuz", "İlk Gün Birinciliği", "Ekstra Kazanç" ve "Bayanlar Özel" yan aktiviteleri ile zenginleştirilerek tam 7 kategoride oynanan şampiyonada dereceye girenler, ünvan, kupa ve başarı sertifikaları yanında çeşitli armağanlarla ödüllendirilmişlerdir.

Turnuva fotoğraflarına "Albüm" köşemizden ulaşabileceğiniz şampiyona boyunca gösterdikleri yakın misafirperverlik için Edirne grubu mensuplarımıza ve organizasyonumuza gösterdikleri ilgiden ötürü tüm tavlasever dostlarımıza teşekkür ederiz.


IV. Edirne İlk Üç...

Turnuva Sonuçları için tıklayınız.

Ana Aktivitenin Ayrıntılı Sonuçları için tıklayınız.

2011 Geleneksel Tavla Turu Puan Durumu'nun güncel hali için tıklayınız.

Genel Sıralama'nın güncel hali için tıklayınız.




Kayıt Giriş
Sifremi unuttum!

E-Mail Doğrulama

Kayıt Giriş
Şifreniz mail adresinize gönderilecektir.
Kayit